Smysl života

Smysl života

Anotace: Nevím co dodat .. věnováno pouze jedné osobě ..

Pokud má mít život nějaký smysl,
pak ptám se, co je smyslem MÉHO života?

Mohu být korunami stromů,
své paže k nebi pnout
a až k samotným hvězdám
se nechat odvanout..
Pak volným pádem zase zpět,
ve svěch světových mořích můžu se utápět.

Zbývá už jen vyčkat do rozbřešku,
(přijde i dnes ráno? .. možná, SNAD!)
a poddat se stesku,
tomu smutnění po Tobě se odevzdat.

Pokud má mít život nějaký smysl,
pak TY jsi smyslem mého života,
protože bez Tebe mi zbývá
jen bolest,stesk a prázdnota ..
Autor Ev, 13.01.2011
Přečteno 488x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Skalsky Pavel, Já sám
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí