Mezi vlnami

Mezi vlnami

Anotace: ...

Mé prsty pobíhají po tvém předloktí
v té stepi nejjemnějších chloupků
zastavují se u pigmentové oázy
žíznivý dostat se dál

mnohem dál

Mé oči pobíhají po tvých kolenou
nabídni svá jablíčka k pokušení
nebudeme vyhnáni z ráje
vždyť k němu teprve míříme

je mnohem blíž

než se mi zdálo před půl ...
... životem

Z lastur tvého slechu
ústy lovím černé perly
nechám se pohltit
vlnami tvého potěšení

je mi jedno že ztrácím
dech a zábrany

zavři oči maličká
už vstupujeme do brány

pomíjivého ráje
Autor smudlinek, 13.01.2011
Přečteno 382x
Tipy 20
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, jvacl, Koprtinka, janewe, CULIKATÁ, Psavec, labuť, hanele m., Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěla jsem ti napsat krásnej komentík. Ale po Harrym to fakt NEJDE. Wau

14.01.2011 21:14:00 | Koprtinka

... a, .. jaj ...

Šmudlajz v plné síle ... :-))

****- ... tak nevím jestli tohle všechno prožíváš vduchu
se sluchátky na uších a při poslechu heavymetalu ...

***- ... a nebo in natura ...
a muziku si jenom představuješ .. "-))

/***- ty hambáři ...:-)) /

13.01.2011 16:54:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí