Nepochopitelné

Nepochopitelné

Anotace: Nedá se vše pochopit

Nepochopitelné
Slečno, já se ptám, proč jste s ním
Ale tak, co já bohatý chudák vím
Proč dala jste přednost mě před jiným
To se nedá chápat,a tak se divým

Slečno, kdyby jste věděla , jak vás miluji
Slečno, kdyby jste věděla , jak vás lituji
Slečno, kdyby jste věděla, jak se mýlíte
Slečno, prosím vás, to nedělejte, to nesmíte

Zničíte si život a bude to má vina
Jelikož proud mé lásky je jak lavina
Která vše pohltí, která vše zničí
A kde člověk zavalený, zoufale křičí

Jenže slyšet ho nejde a není
A vaše srdce vám vyplení
Ten krutý a zlý had
Tím jsem já a mám vás rád

Tak utíkejte a neroňte slzy
Láska přijde znova a brzy
Vězte, to není lásky konec
Šlus, stačí, ať zní jen konců zvonec
Autor kukopr, 13.01.2011
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Mikina77, Gringer, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je naprosto geniální, jednoznačně nejlepší, co jsem od Tebe četla!

17.01.2011 00:21:00 | Gringer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí