Lucifer není fér

Lucifer není fér

Anotace: ....

Tajný úpis Tobě dávám
a své srdce do placu
Pekelnou touhou odolávám
a nehraju si na krásu...

Čáry- máry zaklínám Tě
pro mou lásku jedinou
Neunikneš,prostě chci Tě
ať mi v pekle prominou...

Oheň chrlí z jeho žáru
pot má i na rukou
Neodoláš i já mám páru
touze uniknout...

Je to osud co tak svádí
když se snažíš trochu lhát
Dusíš v sobě,jsou to čáry
nech lásku ještě spát...
Autor Kett, 13.01.2011
Přečteno 397x
Tipy 25
Poslední tipující: mida, Psavec, ZILA78, zenge, modrá..., Nola77, váhy, kroužek, Jiná, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí