Stalo se

Stalo se

Anotace: jen krátce o tom, jak se cítí láska...

Potkal jsem touhu
žalem mi zpívala
Potkal jsem lásku
ta smutkem plakala

Ptal jsem se směle
proč jen smutek vládne tu
Obě jako krása ve tmě
odpovídají potichu

V noci temné vroucně tvá duše tančí
oklamána žalem a lží
Proč trpí a lásku svou ničí
když touhu v sobě moudrou nosí

Všímáš si, jak tvá duše
i z posledních sil
snaží zachránit se
z těch krutých, krvelačných žil?

A jak z velkého úsilí
stávají se najednou
rány s bolestí
jenž stojí před tebou
Autor Dietzka, 13.01.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí