I Need Love

I Need Love

Anotace: Když je člověk bez lásky...

I Need Love

Dospěla jsem
a mám vše, co jsem chtěla,
nejkrásnější město nazývám domovem,
do dětství s poníkem jsem se vrátila.
Na blízku otce nejmilovanějšího,
ale v srdci úzkostný stav,
vím, co může být hlubšího
a tak přiznávám I Need Love.

Už víc mi neschází,
bojovala jsem za štěstí, které mám,
však před láskou jsme nazí
a já se teď z hloubi vyznávám.
Víc nepotřebuji, snad jen jediné,
a prosím někoho, strachu mě zbav,
neboť mé srdce nevinné
nyní křičí I Need Love.

Mám lásku rodiče,
mám lásku dětského přítele,
mám klid a od domova klíče,
mám i kamaráda, věrného ctitele.
Kdo však dá mi lásku muže,
takovou proti které nebojuje ani dav,
takovou která vyléčí, pomůže,
tak volám do nebe I Need Love.
Autor Juřinka, 13.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí