Vzal jsi mi duši.

Vzal jsi mi duši.

Anotace: ..

Mám strach milovat.
K čemu je vlastně láska?
Mám odvahu milovat?
Jen ztracená sloka.
Prázdná slova.
Vzal jsi mi křídla.
Vzal jsi mi víru.
Chtěla jsem uvést věci na pravou míru.
Špatné rozhodnutí vedly mé kroky.
Zanechávám v minulosti stopy.
Snažím se zapomenout.
Do temnoty tě uvrhnout.
Slova se drží na špičce pera.
Nemám jiný způsob, jak to srozumitelně předat.
Zde vkládám kus sebe.
List popsaný mnou.
List popsaný mým srdcem.
Tohle je snad mů úděl.
Listy bloku,
můj nejlepší přítel.
Tichý přítel, který jen tiše naslouchá,
a zná celou historii spletitých životů.
Autor Nivanka, 14.01.2011
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Notturna, strašidýlko-střapatý, Nick Name, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky ;) Takových je nás víc :)

18.05.2011 10:48:00 | Nivanka

Úžasné... jako by jsi na "papír" vypsala i část mne :)

27.03.2011 12:12:00 | Notturna

Děkuji ti :).. Zdá se, že jsme na stejné lodi ;)

28.01.2011 20:44:00 | Nivanka

Naprosto fantastické, soucítím s Tebou. To se Ti povedlo!

14.01.2011 15:38:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí