Když odejde láska

Když odejde láska

Anotace: láska...

Proč si odešel, z ničeho nic,
já na tebe volám a ty jakoby nic.
Vidím, jak jsi šťastný s jinou,
ale kvůli ní, se vzpomínky na povrch derou!
Teď každou noc se slzami v očích usínám
a na šťasnou lásku smutně vzpomínám.

Když svítí slunce a ty se usmíváš,
já mám ten pocit, že se na mne zas zamilovaně díváš.

Proč musím cítit tu bolest a zapomenout na tebe,
vždyť já sem sama a nemůžu být bez tebe!
Autor Teroush, 14.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, prosím vás, kdo si to přečte, mohl by mi napsat komentář, jestli je to dobré nebo ne.. jsem začátečník a chci zjistit, jestli je to dobré!
Díky moc
Teroush

14.01.2011 16:04:00 | Teroush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí