Čokoládová

Čokoládová

Anotace: :0

Jsem holka z čokolády,
jsem obyčejná a znám své vady.
Jsem z čokolády,
ve Tvé blízkosti se rozpouštím,
ve Tvé blízkosti věci všední opouštím.
Jsem čokoládová,
holka sladká, náladová...
Voním cukrovím a chutnám sladce,
jak to dělám nepovím,
Ty poznáš to hladce.
Jsem holka z čokolády,
no tak Lásko,
nezkoušej být hlady...
Autor Lenny, 23.01.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za kousek mléčné čokolády
polovic království bych dal
však okusit tvé sladké vnady
diabetolog mi zakázal

23.01.2006 12:36:00 | Bajaja

neváhám, už jsem si kous
čokoládou
obalil jsem fous... :-)

23.01.2006 07:55:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí