Zázračný pohled

Zázračný pohled

Anotace: ...

Cítí se jako anděl, co létat se naučil poprvé,
protože v domění žila celý svůj život, že je to nemožné.
Jak správně s nima naložit nevěděla,
ačkoliv použít je, o to už se několikrát pokoušela.
Po tolika marných pokusech a strachu nemohla už dál,
seděla, přemýšlela, když v tom,
stál tam on opodál.
Stačil jediný pohled, z očí do očí a pak...
navždy spolu dva andělé letící...
Autor kájoušek88, 14.01.2011
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji =)

31.01.2011 20:30:00 | kájoušek88

Jééééé, to je hezké :-)

14.01.2011 22:33:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí