A má řasa upadla Ti do klína...

A má řasa upadla Ti do klína...

Anotace: No co...

A má řasa upadla Ti do klína..
...je tak strašně slabá,
tak nevinná.
Je kouskem mého těla, moje malá část,
teď je ale důležitá,
velká jak má vlast.
Ve Tvém klíně čeká, až ji pohladíš,
čeká, až tajemství ji prozradíš.
To, že chceš mé řasy z polštáře sbírat
a každé nové ráno se svou láskou snídat.
A tys řekl : Mám Tě rád,
však neměj mi to za zlé, chci být kamarád....
A má řasa upadla Ti do klína,
je tak strašně malá...tak nevinná
Autor Lenny, 23.01.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné a něžené... při pondělním mrazivém ránu mě to moc zahřálo :-)

23.01.2006 07:53:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí