Vydržíš?

Vydržíš?

Anotace: Možná. Jednou. Možná. S tebou. Možná - mě pochopíš.. Možná - jestli vydržíš?

Sama. Proti proudu běžím.
Sama. Ale stejně věřím.
Já. Nechci, netoužím.
Já. Nelžu, nekouřím.

Dneska. Netušíš.
Dneska!

Dneska chci
po proudu plout.
Dneska chci
tě obejmout.

Chci lhát a toužit,
chci tebe soužit.

S tebou. Nocí blouznit.
S tebou. Lásku kouzlit.

Ne!
Dneska sama budu usínat.
Dneska lásku budu zapírat.

A zítra?
Autor L., 14.01.2011
Přečteno 401x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Míša S., labuť, R., Ejí, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a zítra začne nový den...

19.04.2011 20:53:00 | NikitaNikaT.

Před sebou samým nezapřeš nic, ale lidi jsou nevšímaví, před nimi zapřeš cokoli.

06.02.2011 22:02:00 | L.

Lásku jde zapírat dost těžko...

25.01.2011 22:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí