Song pro Tebe

Song pro Tebe

Anotace: .. je to zase psaný jako rap, ale nemění to nic na tom, že ho prostě miluju....

(http://www.youtube.com/watch?v=sF7k_zCb4wc)

Mý srdíčko snášelo, každou krutou ránu,
tak mělo na sobě snad na tisíce šrámů,
už jsem ani nevěřila, že mě štěstí potká,
že zahojí se rány, a radosti se dočká.
Pak potkala jsem tebe, ty jsi to změnil,
smutnou tvář ve štastnou jsi proměnil.
Srdce zas do písku, popaměti maluju,
vím, že to víš, jak tě strašně miluju.

Ref:Tenhle ten song, tak ten je jen pro tebe,
s tebou má lásko, já vznáším se do nebe.
Jsi spřízněná duše, které si tak cením,
slibuji lásko, že tě nevyměním.
...tenhle ten song, ten píšu jenom pro tebe,
s tebou má lásko, já dostávám se do nebe,
jsi spřízněná duše,toho si moc cením,
přísahám lásko, že tě nevyměním.

Chtěla bych vykřičet, na celý svět,
že v mé duši kvete, ten nejkrásnější květ,
Vím, že je to vzácnost, v téhle té době,
za to moje lásko, já vděčím hlavně tobě!
Tak děkuji Ti miláčku, za to že jsi se mnou,
když cítím tvůj dotek tvojí dlaní jemnou,
tak celé mé tělo z toho pocitu se chvěje,
jsi to jediné, co si mé srdíčko přeje.

Ref: Tenhle ten song, tak ten je jen pro tebe,
s tebou má lásko, já vznáším se do nebe.
Jsi spřízněná duše, které si tak cením,
slibuji lásko, že tě nevyměním.
...tenhle ten song, ten píšu jenom pro tebe,
s tebou má lásko, já dostávám se do nebe,
jsi spřízněná duše, toho si moc cením,
přísahám lásko, že tě nevyměním.

Všechny chvíle s tebou, jsou tolik krásný,
všechny okamžiky, jsou mi tolik vzácný.
Chtěla jsem ti říct, že jsi mé sluníčko,
a když ode mě odjíždíš, bolí mě srdíčko.
Chtěla bych být s tebou, už každičkou noc,
když jsme prostě spolu, tak utíká to moc.
Chtěla jsem ti říct, že ti to moc sluší,
slyšíš mé srdce, jak hlasitě buší...?
Když mě rozesmíváš v očích mám jiskřičky,
na tváři mi vykouzlíš úsměv ne maličký.
Co pro mě znamenáš, to vyslovit neumím,
ale že jsi můj život, to stoprocentně vím!!

Ref: Tenhle ten song, ............
Autor Jean89, 14.01.2011
Přečteno 640x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí