Poslední sloka

Poslední sloka

Anotace: Poslední sloka

Nechci prožít noc bez Tvé
ochranářské ruky,
nedokážu usnout,
když Tě vedle sebe nemám.
Kde jsi?
Kde Tě mám?
...........
Jsi to ty?
Ne, to jen potulný havran.
Co chce?
Au, proč mě kloveš?

A slyším šeptem:

"Zapomeň na něj,
jsi hloupá,
bez něj Ti bude líp"

Neposlouchám,
nevnímám,
lásku svou
tak dobývám.

Kde jen jsi?
............
Dýku- vrážím si do těla.
Už nechci tu být,
když nalézt Tě nemůžu.
Autor come-past, 14.01.2011
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí