Ztracena, padám.

Ztracena, padám.

Anotace: blábolím...

Cítíš něco, když odcházím?
Pohladí tě u srdce, když vedle tebe se nacházím?

Jsi rozladěný, když vidíš mě se trápit?
Chtěl bys být u mě a všechno zpravit?

Jsem pro tebe jen trofej řádná?
Je moje láska k tobě marná?

Myslíš ty city vážně, či jen sním?
Když mám pár osobních otázek položit je smím?

Jsou věci, které nepochopím.
Jsou hezčí holky, všude kudy chodím...

Proč já? Chtěla bych to vědět,
pokud můžeš mi odpovědět...

Za řasou skryta v bolesti,
v srdci otázky, a v očích tajemství.
Autor Gringer, 14.01.2011
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: kasparoza, hubape
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí