..rozpálená..

..rozpálená..

Anotace: část noci v pár náčtrech...

Sbírka: ..oživlé vlny..

Zaťukals, že jsi opět tu, celým svým zhmotněním
/ ten lehký signál byl spíš pro tu druhou ve mně /
A třpyt očí se do Tě vpil, když s´ ústa stiskl jemně
abys mi jasně dokázal, že rána nedospím…

Čas se vždy zastaví, jak by se dobře bavil
/ dvě těla v mokrém chutnání hladovějících citů /
A dlaň se s Tvojí proplétá, když mužnost zavoní tu
A něha, kterou v sobě mám, se s touhou neodplaví…

Rozpálils kus mi kůže tam, kam přitiskl ses silně
/ a zároveň s ním probudil i dračí namlouvání /
Už musíme jen vyletět, teď nehrozí klid zbraní
neb střemhlavost se klikatí do cílů neomylně…

A v každém dalším dosedu jen zaklonění hlavy
/ kdy vzdech je jenom dozvukem těsného splynutí /
A každý pohyb rovná se hebkému křídel máchnutí
A každý stisk je citelnost. I vášeň, co nás vábí…
Autor šuměnka, 15.01.2011
Přečteno 487x
Tipy 27
Poslední tipující: labuť, zenge, Kapka, jitka.svobodova, Dota Slunská, Helena Lovecká, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, casla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krása..St..

15.01.2011 11:37:00 | Květka Š.

Opět nádherné nemám slov,jen....S.T.

15.01.2011 10:42:00 | ZILA78

Transparentně jsi to potvrdila. Až dospělá děvčata chápou správně, co je to náruživoST.

15.01.2011 10:30:00 | casla

útok polibků plenil moje tělo
kůže hořela pod dotekem tvých dlaní
ráno s nocí splynulo a nachovělo
a touha s vášní oddaly se za svítání

ST!

15.01.2011 10:26:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí