Jemné jsou...

Jemné jsou...

Anotace: Pro vás přátelé

Všechny jsou krásné, tak jemné na pohled,
po cestách ztracené v slunečním svitu.
S křídly na cestách proletují celý ten svět
co voní láskou a krásou květů.

všechny jsou z tisíce úsměvů jediným
co nad oblaka s duší zněl,
by krásou své lásky tvým očím
celý život rozezněl.

Tiše poletujíce kolem svých stínů
bych jediného si snad přál,
by má láska tobě dala sílu
vzlétnou spolu výš a dál.

Dvě nahé dlaně pod světlem z křišťálové duhy,
dva milenci zapadlí ve svůj svět,
láskou, svým srdcem nezapomenuli
že spolu sebou budou kvést.
Autor SuperJoe, 15.01.2011
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí