komedie/tragédie

komedie/tragédie

Anotace: a tak to je..

oo

na tváři kouzlíš mi úsměv a v srdci bolestný žal
v očích Tvých topím se, němá, ztrácím dech
touha a vzrušení v žilách mi koluje
proti lásce se s rozumem těžko bojuje

Tvé teplo ve mně bezpečí vyvolává
bezmocná ‘kořist‘ se ze mě stává
dotýkat se a hrát si s Tebou
k tomu mě mé touhy vedou

připadám si jak hlupák, klaun ve Tvé komedii
můj život se mění v ubohou tragédii
nedokážu se odpoutat, řídit se davem
zápor se niky nestane kladem

oo
Autor dream in emptiness, 15.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: tajemná slečna, Zayo, Danger, Lioness, Jiná, CULIKATÁ, JohnyD., zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hezky receno =))

16.01.2011 09:30:00 | dream in emptiness

Člověk má vynaložit na to,aby si zjednodušil život,stéjné úsilí,jaké vynakládá,když si ho komplikuje...

16.01.2011 09:28:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí