Kardiologie

Kardiologie

Anotace: nenávidím Tě a miluju zároveň...

Svět se točí pořád dál,
i kapky dál se mění v louži,
i když tys to dávno vzdal,
i když zbývá už jen toužit.

Však duňky,žalky potají
mi krev a chuť žít z tepen pijou
a hlasy v hlavě šeptají:
„Okamžitě na kardio!!“

„Dají prášky,medicínu,
uvidíš,zas bude líp!“
Já však věřím už jen vínu,
jen po pár litrech najdu klid.

Byla jsem tam,čekala,
až mě pozvou do dveří,
abych důvod poznal,
proč cit a rozum soupeří.

Doktor zkoumal pečlivě,
pak s překvapením povídal:
„Tady není na čem stavět,
někdo Vám to srdce vzal!“

A tak z poslední špetky síly
hlavou se mi honilo,
kde jsme já a srdce byli,
kde se asi ztratilo.

A pak jsem se rozpomněla…
Už vím,kde může srdce být.
Vždyť u tebe jsem ho čas měla,
vždyť ty jsi mi ho musel vzít!

Možná léky předepsané
pomohli by přece,
to by jste mi,milý pane,
musel vrátit srdce!
Autor Sana.sorrow, 15.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Vee-Vee, CULIKATÁ, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí