Aj ty poznáš ten pocit?

Aj ty poznáš ten pocit?

Anotace: Aj ty poznáš ten pocit? Keď nevnímaš okolie,keď si myslíš že to je tvoje najkrajšie obdobie?

Jeden krásny večer alebo skôr noc...
nemohla som zaspať,
múza mi prišla na pomoc.
Začala som rýmovať,skladať básne,
všetko sa zrazu zdalo krásne.
O kom táto báseň je...Nikomu nepoviem,
lebo to len ja sama dobre viem.

V posteli ležím,sama,v tme,
nikto sa ani na objatie nemôže.
Tvoj obraz už stráca sa mi v hmle.
život môj už zmysel nemá...
Smútku je vo mne stále veľa,
veru,slzičku mám na mále.

Prídeš za mnou?Zajtra?Dnes?
Nie,tomu už neverím lebo život je pes.

Za to ja by som šla,
na koniec sveta,
len aby som videla,
ako sa usmievaš
a do tvojích oči civela.

Chcem tvoje vlasy pohladiť,
s tebou sa smiať,
tvoje pery bozkávať
a vždy sa dobre mať...

V hlave mi blúdi stále ten sen,
byť s tebou stále,každý jeden deň.

Ako ti mám povedať...
ako veľmi mi chýbaš?
ako veľmi po tebe túžim?
ako beznájdejne sa cítim
keď tu takto ležím.

Povedz mi že ma ľúbiš,
povedz mi že ma máš rád,
povedz že po mne túžiš
ako ja po tebe mnohokrát.

Môj sen je nemožný,ja viem
veď si to stále opakujem,
no ja verím v zázraky,
a v to že moja láska sa nestratí.

Polnoc odbila a stále nič.
Ja sa asi nedočkám,
nedočkám krásnej chvíle
na ktorú tak dlho čakám.

Tvoj hlas mi stále v učiach znie,
ako rolničky v čas vianočný,
nechcem počuť od teba nie,
no môj hlas je bezmocný.

Viem že keď zaspím,budem snívať o tebe,
o nikom inom....ale bez nádeje.

Anjeli spievajú pesničku,počujem ju až sem,
spievajú na dobré časy,ja to dobre viem.
Možno mi zošlú anjela na Zem,i keď
ja jedného už mám...a to Teba! Teba! Teba!
a nikomu ťa nedám!

Cesta k tebe je však dlhá,
a vôbec nie jednoduchá,
je to viac než míla a
pritom mi srdce búcha.

Srdce mi ide vyskočiť,keď na teba myslím,
tvoj úsmev,tvoje oči-dávajú mi kyslík.

Sme na jedej kryhe,
na jednom mori,
ako je potom možné...
že mi srdce horí?!

Povedať to vo všetkých jazykoch neviem,
ako veľmi ťa ľúbim.
Svedomie mi vraví nerev!
No srdce: ja ho tak ľúbim!

Ja predsa viem,že život je krásny,
no s tebou ešte krajší mohol byť.
Ako Boh mohol stvoriť toľkú krásu?,
ako mohol teba stvoriť?
Veď ty si anjel,anjel čo padol z neba,
teraz sám,bezomňa,po svete behá.
Prečo?Prečo?-Večná otázka moja.
Autor Jerry, 15.01.2011
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Emmelia, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivo citové

16.01.2011 06:21:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí