Ukradená zpověď

Ukradená zpověď

Anotace: ;-) ani nevím :)

Padá prachové peří,
nepadá –spíš sněží
a jeho drobné vločky,
lechtají mě na nose.

Stojím u tvých dveří,
a sama věřím stěží,
že i když stojím mlčky,
pochopíš mě – zdálo se.

V polštářových mracích plných sněhu,
srdce se ztratilo – odběhlo pro něhu,
do sněžné bouře zuřivé,
potkaly ho věci nemilé.

Potkal ho zloděj s pytlem prázdným,
co moře směžných pírek brázdí
a ukradl ho pro sebe,
srdce bylo ztracené.

Ztracené daleko od dveří,
zloději doma teď láteří
a já se divím že mi došla slova,
přijdu jindy- se svým srdcem – znova.
Autor Jaine, 15.01.2011
Přečteno 351x
Tipy 18
Poslední tipující: Findë, la loba, Gabrielle, Cortina, hašlerka, Désolé, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, WhiteSkull, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí