Odcházíš..

Odcházíš..

Anotace: Když neco skončí..mohu se těsit na to nové co přijde..

Už jdeš sám,
teď o dům dál,
cos naší lásce dal,
zas sebou sis vzal.
Teď každý sám
za štěstím musíme jít dál.

A ty bez rozloučení odcházíš,
slzy nevidíš,
nářky neslyšíš.
Mě tu necháváš,
tak ubrečenou ,
na kolenou.

Každý z nás ,
si lásku přál.
Teď náš život plný krás,
čekal velký pád.
Pár chyb a omylů,
vše ti prominu.
Jen se zase vrať
a nenech mě tu stát.

Ty odcházíš,
slzy nevidíš,
nářky neslyšíš.
Mě tu necháváš,
tak ubrečenou ,
na kolenou.

Pohádka je ukonce
a zase bez zvonce.
Hapyyend se nekoná ,
už spadla opona.
Zase další rána
probouzím se sama,
ty jsi zapomněl
a já vzpomínám..
Autor Eresiel, 16.01.2011
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: Denael, Sladkalu, James Libustka, rumovávíla, Druza, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí