Střípek v mozaice

Střípek v mozaice

Anotace: ...

Jsi jediný střípek, jenž v mozaice mám,
nebo jediný, který mi schází
Jsi lék i droga, na kterou umírám,
světlo na konci, jež nepřichází.

Však když jsi mě zradila poprvé,
andělé lásky s křídly od krve
smutně zaplakali.

Jsi jak víno, jež zaslepí mou mysl,
stejně nádherná a stejně zdrádná.
Jsi důvod k smrti i života smysl,
jsi zároveň slunce i noc chladná.

Však když jsi mě zradila poprvé,
andělé lásky s křídly od krve
smutně zaplakali.

Jsi krásná princezna mých představ a snů,
krutá víla, jež mé srdce trestá.
Jsi má hvězda, kterou nikdy nezhasnu,
jsi můj cíl i nekonečná cesta.
Autor Grimble Gromble, 16.01.2011
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Noc17, ZILA78, James Libustka, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a tohle je zase veliká paráda moc se mi líbí..rytmus..slova myšlenky..výběr slov i nálada...super

03.08.2011 21:09:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí