Vracíš se jaro

Vracíš se jaro

Anotace: Láska není jen já, ty, ale i to ostatní, co tvoří život.

V křišťálovém lese zazněla loutna,
cinkavá a průzračná, jako tvé oči za ranního rozbřesku.
Vytryskl pramínek, slzy tvých očí,
a lesem zazněl hlas hoboje.
Ukloňte se,
jaro se narodilo mezi hvězdami,
kde tvůj cit ve sněženku rozkvetl.

Lásko,
spřežení kočáru zapřáhlo spřežení myšlenek
a kočí oblékl sluneční frak.

Krajem, lesem, tvým srdcem rozlétla se prosba,
lásko, tvé jméno,
je Miroslava.
Autor Hombre, 16.01.2011
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí