Medvědí

Medvědí

Anotace: možná nejistá, pokulhávající, ale první pro mého současného.. ;) (Koláč je jeho přezdívka ;))

Mžouráš medvědíma očima
skrz brýle,
co ti dodávaj šmrnc divnýho intelektuála
a hraješ si na toho zoodpovědnějšího,
když mě do provázíš domů ještě dřív,
než chodí Popelky spát.

Popelka?
Možná tak princezna morální kocoviny
Skoro tvá rozluštěná tajenka
se srdcem na kód PIN

Přála bych si zaset
všechen svůj cit
s příchutí Koláče
do tvých nenasytných úst,
aby sis při každým oblíznutí rtů vzpomněl,
že já věci neříkám "jen tak"...
Autor Polly, 16.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí