VZTAh

VZTAh

Anotace: když miluje-li žena muže, kdo vlastně za lásku může?

když miluje-li žena muže,
kdo vlastně za lásku může?
jsou si přeci ve všem rovni,
hlavně mi lásko nezahni.

nad hlavou máš snad svatozář,
růžičku ti dam na tvou tvář.
lásko, políbim tě na čelo,
cítím jak mé tělo by tě chtělo.

doufám že je to vzájemné,
nečekám že řekneš nee!
čekám na tvé ano,
to je nám ted dáno.

končím tuto mojí básničku,
doufám že ti utřu slzičku.
slzu štěstí schledání,
a nádherného milování.
Autor vaal, 17.01.2011
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí