vYznání

vYznání

Anotace: Nádherné vzpomínky na tebe jsou, v srdci mém na věky zůstanou.

Nádherné vzpomínky na tebe jsou,
v srdci mém na věky zůstanou.
Nádherné polibky si mi dala,
vůbec na nic ses mě neptala.

Začala si mě milovat,
krásné věci zvěčňovat.
Vidím tebe jako dámu,
uvěřím ti každou fámu.

Jsem na tebe závislí,
i když plácáš nesmysli.
Udělej mě šťastného,
pro Tebe tak stvořeného.
Autor vaal, 17.01.2011
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí