Za zavřenými víčky

Za zavřenými víčky

Anotace: Navždy, nikdy - znamenají ta slova něco?

~~~

Vzpomínáš...
Nechtěl jsem tě nikdy ztratit...
A Ty naoplátku
Zaklínala ses:
"Nikdy mě neztratíš,
pokud sám se nerozhodneš"
Vzpomínáš si ještě vůbec
Někdy

Pak…
Pro odpuštění
Přišla sis snad?
Ulevit
Svému svědomí?

Říkala jsi
Přebolí to,
Smutek čas odplaví,
Alkohol utopí...

Ale
(Život bývá plný
Různých ALE)

Už v prvním okamžiku
Při prvním doteku
Při prvním polibku
Já poznal
Tohle je navždy
Žádná emoce tě nezastíní
Nikdy

Zavřu oči
A pohlédnu
Hluboko do sebe
Proč tam nacházím
Pořád jenom Tebe
Jen když zavřu oči
Vidím
Jen když zavřu oči
Věřím
Jen když zavřu oči
...



~~~
Autor Druza, 17.01.2011
Přečteno 392x
Tipy 18
Poslední tipující: Giginka, Taffe, Ejí, R., strašidýlko-střapatý, FrankB, Gabrielle, CULIKATÁ, rumovávíla, Eresiel, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí