chce...

chce...

Anotace: ...

Oči se mi zavírají
chce se mi spát..
sny už se mi promítají..
Polibek na Dobrou noc chci ti dát..
těším se na tebe
na tvé oci tajemné
naružovělé nebe..
na city kamenné..
krásné snění
at tu u tebe noční můra není...
Autor nelinQa, 17.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí