Dranc a glanc

Dranc a glanc

Anotace: ...

Dranc nebo glanc

Nad hlavou měsíc bílý
A v myšlenkách jen tebe
Je noc, všude mlha a vítr kvílí
Kvůli tobě šel bych do nebe

Jsi zamilovaná a já člověk zlý
Bojíš se, že zbude ti srdce na dranc
Má duše zahnívá a tlí
A tak nějak celý postrádám glanc

V srdci mém rozpoutala se bouře
Toužím jen tebe mít
Mizím a nad hlavou obláčky kouře
Díky tobě mě zase baví žít
Autor kukopr, 17.01.2011
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí