Odcházím.. co ty?!

Odcházím.. co ty?!

Anotace: ...

Když přijdu do školy,
pozoruju, všude jen smtuné tváře.
Já chci se ztratit,
v tu chvíli se zjeví krásná záře.

Já mám ráda svit tvých očí.
Já mám ráda tu krásnou zář.
Před očima najednou se mi zjevíš
a já vidím tu krásnou tvář.

Já chci být u tebe.
Já chci, abys mne hřál.
Ale teď už tu neni pro mne místo.
Ty tý holce řikáš: "Tuhle hru jsem vyhrál!"

Ona se mi směje,
ona mne pomlouvá.
Já se snažím skrýt do sebe,
ale ona pořád vyhrává

Já ti přeju všechno dobré,
přeju ti i krásný život.
Ale neřikej mi, že je to tak dobře.

Já jsem prohrála a ty to víš.
Já umírám a ty mne ještě svou návštěvou poctíš.

Já vidím ty krásné oči a tu tvář.
Naposledy jsem se na tebe koukla
a ty se na mne usmíváš!
Autor Teroush, 17.01.2011
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí