Heroine!

Heroine!

Anotace: ..

Tvůj ret..
..bůh stvořil osmý den!
- drogu s nejhoršími abstinenčními příznaky!
Pak spáchal sebevraždu, protože nic tak sladkého neokusil.

Nedokážu najít jiné vysvětlení,
než to, že bůh už zkrátka není!

Nebo je alkoholik,
Feťák..

Nasává vůni tvých vlasů,
cítí tvé chvění!
Pláče, pro tvou neodolatelnou krásu
Ale on není! Prostě není!

Jsem tu jen já
- ubožák..
- závislák
- feťák

Co tě miluje!
Autor Lamorte, 17.01.2011
Přečteno 381x
Tipy 20
Poslední tipující: Striptérka, Izza, Ashita Abigor, Désolé, la loba, Jiná, Gabrielle, Kett, Manstein, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady jde o to, že jsem bůh..to stačí..:D

22.04.2011 10:53:00 | Lamorte

láska je pičovina..
Ona je má droga!
Ne láska..láska mě akorát pěkně bolí! Zasraná to věc!

19.01.2011 21:07:00 | Lamorte

Ale jde o to co kdo do te drogy namicha..

19.01.2011 13:11:00 | Désolé

láska je opravdu droga...a celkem dostupná:-)))

19.01.2011 10:46:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí