Chmury a křídla

Chmury a křídla

Anotace: ..zamilován a v časové tísni, všechnu kritiku přivítám =)...

Došel jsem na konec,
konec všech svých sil,
došel jsem dál, než kdokoli jiný,
kdo se kam dostal a kde byl.

A kde tma se zdála nekonečnem,
najednou mě pozvedl hlas,
prozářila si mou temnou dobu,
roztáhla mi křídla zas.

Dívej, co si dokázala,
zahnala si chmury moje,
najednou však ty jsi v nouzi,
lži započaly další boje.

Teď tvůj úsměv je v ohrožení,
ale já tě odsud dostanu!
Dokud nebudeme bezpečně v dáli,
nepřistanu, nepřistanu.. NEPŘISTANU!
Autor Jammie Spark, 18.01.2011
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřeno
Láska tě zachránila,
tím sobě přitížila
aby jsi jí odnesl,tam kde bude lím....aspoň nachvíli

13.03.2011 07:12:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí