Mé málo!

Mé málo!

Anotace: o samote

Tóny smuteční, černočerná čerň
dopisy psané s něžným podpisem
inkoustem vrytá slova vzrušení
poklony, polibky, papírové snění.

Dopisy, dopisy s neznámou adresou
poštovní holubi už dávno nenesou
posílám po vodě, po kapkách rosy
po vílách, po větru, na věčné časy.

V hodinách večerních u dveří zvoní
odeslané vrátilo se zpět k pisateli
nikdo si nepřečetl co srdce mé psalo
nikdo si nevzal, ač je toho málo.

Mé málo.
Autor klajusenka, 18.01.2011
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

18.01.2011 19:46:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí