Skartační řízení

Skartační řízení

Anotace: normálka... :)

Já opět padám do propasti
Slyším, jak nocí zní: to zas ty?
Ano, je to tak, mám to daný
Další můj vztah byl skartovaný

Na dně potkávám, po čem toužím
Snad nebude jen kolemjdoucí
Důvěřovala tato dáma
Též láskou byla skartována

Svá srdce si odevzdáváme
Bude lano moje záchranné?
Lásko, připravit k startování
Už nezažijem' skartování

Stejný osud nás dva propojil
Klape to jak strojek v orloji
Naše naděje nám v tom brání
Být neustále skartováni
Autor j.i.ř.í.k, 18.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, terezkys, Anjesis, TetaKazi, René Vulkán, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

typ za nápad

25.01.2011 21:51:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí