JSI

JSI

Anotace: ... není to baseň tak sory :-)

-Slunko, jehož jasné, hřejivé paprsky pronikají skrz oděv i tělo k mému srdci.

-Hvězda, která mě ukáže svou září směr i v té nejčernější tmě.

-Louka rozkvetlá, květu plná a já skláním svoji šíji, abych přivoněl.

-Třpytivý měsíc na vodní hladině, jenž v noci zanechává pocit, při kterém sladce mrazí v zádech.

-Obloha noční, plná hvězd, ke které obracím svou tvář.

-Jarní vánek, tichý, vlažný a osvěžující, který ve mě probouzí skryté vášně.

-Tornádo, jenž táhne k sobě mé myšlenky.

-Jsi, a já vím, že rád tě mám, jak žádnou jinou neměj jsem. Že miluji tě víc, než cokoliv na světě.
Autor Rudolf z Falknova, 18.01.2011
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: Tanzania, Anjesis, Sladkalu, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám takové tornádo...a přeji štěstí

20.01.2011 22:23:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí