Noci bez tebe

Noci bez tebe

Anotace: Kazíš mi rána...

Vedle mě ležíš noci celé,
objímáš mě, když sen zlý mám...

Tvé noci musejí být bdělé,
doufáš, že já nejsem jen tvůj klam...

Je ráno a bude další skvělé,

pak zjistím, že spal jsem sám...
Autor Psychicky.labilni, 18.01.2011
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí