A proč?

A proč?

Anotace: snažil jsem se psát automat. psaním , posudte sami , zda mi to vyslo , či ne

Záladní dotaz všech myslících stvoření, proč to tak je, proč nemám , co chci , nebo naopak proč mám , co mám , vždyt si to nezasloužím. Proč máš tak krásné oči? Proč? Jen mi to pověz, nestyd se , mám snad prosit, pro tak nevinný dotaz, mám si kleknout na kolena? Ale proč? Vždyt já to vím, je to mou laskou k tobě, však ty mě jen lákáš na čekanou. Až zjistíš , co jsem zač, už nikdy neuvidím tvé krásné oči, jsem jen šašek , co si myslí moc , nezasloužím si mít tu možnost pohledu , co nezmněrnou laskavost skýtá, jsem jen ten klaun , co tě baví , co tě nezajímá. Ale proč? Když můžu být zbaven všech světel , smím si uhnat tmu, což se může zdáti neštastné , však pomůže to nejen mně, ale i tobě, tím , že si uvědomíš, jak jsi ten obdiv potřebovala, už tu nemáš k čemu tím očkem házet. I přes tu tmu budeme oba ozářeni tím největším světlem a to pochopením. A proč? Právě pro to pouhé pochopení.
Autor touch, 18.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Mary.Cocaine, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí