Chtění - schizofrenní

Chtění - schizofrenní

Anotace: Nikdy nedáme pokoj, dokud nedostaneme, co chceme .. ale co to je ?!

Sbírka: LeTělo duší

Každé ze společných probuzení
sevře mé žíly bezděčným chtěním
napsat Ti mé sny do diáře
nechat Tě cokoliv vyčíst z mé tváře –
- a stále zůstat ve střehu
poznávat každý z Tvých příběhů
přitom mít sílu neptat se na ně
ale už tuším – doufám v ní planě.
Kéž by mě tisící „mám Tě rád“
dokázalo včas varovat
jenže
co když chci
milovat
Autor Trinity666, 18.01.2011
Přečteno 440x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Lioness, Sladkalu, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Gabrielle, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nevíme...

24.01.2011 23:13:00 | enigman

Jo, to kdybychom my ženy věděly...věčná otázka - co vlastně chceme ?...ST

19.01.2011 23:39:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí