Chuť...

Chuť...

Anotace: ...ale ne na jídlo

Chuť
Cítit Tvé doteky
Tak jako řeka cítí břehy

Chuť
Cítit Tvé rty
Jak slunečnice slunce

Chuť
Hladit Tvou kůži
Stejně jak dešťová voda růži

Chuť
Dotýkat se Tvých vlasů
Jak hladina jezera měsíčního jasu

Chuť
Cítit Tvoje řasy na těch mých
Jak zmrzlá půda cítí sníh

Chuť
Pohladit rty Tvůj dekolt a tvář
Jak jarní trávu sluneční zář
.
.
.
Pojď píchneme si do srdce adrenalin
Pojď poletíme spolu do oblak
A budeme jíst hvězdný prach
Autor JohnyD., 19.01.2011
Přečteno 452x
Tipy 13
Poslední tipující: Zlatičko, Cassée Moteur, dream in emptiness, ni.va, Jiná, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Makula
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná :)

23.01.2011 16:08:00 | Cassée Moteur

tak tohle je Báseň s velkým "B"!! Opravud povedená!!! ;)

20.01.2011 10:04:00 | dream in emptiness

hvězdný prach?
a dáš mi ochutnat?

20.01.2011 00:37:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí