První polibky jsou lásky Sněženky

První polibky jsou lásky Sněženky

Anotace: PS: dívce v růžovém a taky že nejsem anděl, princ ani Slunce, i když... :)

Být něžný anděl květin
radostně si pěkním
s básnířkou..
koukám...
na modráskové nebe
hřející je leden
v očích zářivých

Být něžný anděl květin
srdce je přáníčko..
v kapičkách se štěstím
do mlhy neuletím
cinknutím o smělost
líbeznou zvonkohrou

Sviť Slunce.. sluníčko!

: Vítej v zimě
: Vítej skryté tajemné...

Lednové?
Únorky?
Březněnky?

Pročpak jste mezi ledy děvenky?

* My jsme Sněženky!

* V prochladlé zemi spíme
* Dech na křídlech rosy třpytne
* a odvážně životem city rozezníme
* i dubnového prince
* než skřivánčí písně roztančí Slunce
* dá-li rty dívce
* v růžovém :)
Autor J's .., 19.01.2011
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: Noc17, Gabrielle, jvacl, Niky88, ZILA78, CULIKATÁ, labuť, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes oblékla jsem

azurový nach

no nediv se

v básních je možné

i takto barvy počítat

jak popíšeš

jinovatku

na podzimním listí?

a jak sněženky

když svou tvrdou hlavu

o ledovce tříští

tak zkus mě nelíbat

dnes se budu lásko

růžové vysmívat

a hladit

tě po tváři

rychle dokud jsme

sami

hladit Tě po tváři

něžnými

sněženkami

14.02.2011 23:55:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí