Orel

Orel

Anotace: jedna ze zivota...

Chtěl bych jak dravec
z výšky pod oblaky
nade světem bdít
a nad tebou taky

kroužil bych a hlídal
nad hnízdečkem lásky
s mláďaty a tebou
lítal na procházky

K večeru když tma
probouzí nás dravce
na stráži bych stál
zahnal nedočkavce..

Přesto že jsem král
co nebi vládne
tebe lásko uhlídat
není vůbec snadné….

Proto raděj sedím
v teple křesla doma
do očí ti hledím
střežím v nich nás oba…
Autor Bean, 17.11.2004
Přečteno 770x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

°°°

16.01.2008 19:42:00 | MalaIzis

Krásné přirovnání, takového strážce by si dala říct každá rozumná orlice.

11.11.2005 18:40:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí