------

------

Anotace: Nenapadl mě vhodný název. :) Snad to vhodně vystihne text.

Po boku Ti věrně stát,
nezradit a milovat?!
Této době tyto ctnosti jsou již cizí,
nikdo nevěří v lásku ryzí.
Pojďme spolu prožít to,
co jiní jen z pohádek znají,
to, o čem sní a v co už ani nedoufají.
Autor Gogsa, 19.01.2011
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Elwig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí