Samota

Samota

Anotace: o dvou bytostech, které jsou od sebe daleko,ale jejich láska přesto trvá...

Samota

Jsem sama jako opuštěná laň
bez svého milého,který drží mou dlaň,
jsme od sebe tak daleko
a srdce přitom bolí,
jako když naše rány
posypou solí

Chceme být spolu každý den,
radovat se z maličkostí
a chodit spolu ven,
opojit se láskou,která nás hřeje,
poslouchat tlukot srdce,dívat se na tělo,
které se touhou chvěje

Chceme se držet za ruce,
probouzet se vedle sebe,
dívat se z očí do očí
a pozorovat modré nebe

Samota nás ničí,vysává
naši energii a radost,
vždy když jsme od sebe daleko,
máme jeden o druhého starost

Tíží nás smutek a duše pláče žalem,
srdce nebuší tak jak má, netluče svalem,
v očích se hromadí slzy,
i když víme, že spolu budeme brzy
Autor Andrea de Taverne, 23.01.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí