Proč?

Proč?

Anotace: otázky...

Sbírka: Tvorba jedné dívky...

Proč moje oči bolestí pláčou
a proč kolem mě náhle všichni skáčou

Proč moje srdce stále hoří
a proč se mi život tak rychle boří

Tak ptám se, proč, když se vše točí kolem nás
proč tedy nedokážu zastavit čas

Proč když se na zastavení Země nezmůžu
tak proč já se tedy hýbat nemůžu

Možná jsem sobecká a málo život znám
tak si na ty otázky odpověz sám

Řekni mi, proč každý jiný život žijeme
a přesto se jím všichni stejně bijeme

Proč je tak málo dní, kdy je nebe bez mraku
proč je tedy tolik let prožitých ve strachu

Proč si člověk pamatuje každý špatný sen
proč se vzbudí a ví, že bude špatný den

Proč "do smrti" nikdy netrvá navěky
proč při "díky" mnohdy nemyslíme na vděky

Proč podáváme ruce, když se seznamujeme
proč si říkáme "lásko", když se tak nejmenujeme

Proč když nejsme věřící, stejně věříme v lásku
proč ti, kdo se nejvíc bojí, uzavírají sázku

Proč když svět se točí, tak my jsme schopní stát
proč když tolik víme, máme potřebu se ptát
Autor perinkaml, 19.01.2011
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí