Opustil jsi mě

Opustil jsi mě

Anotace: ...

Stále si přemítám znova,
že tvoje oči se už neotevřou,
nechci věřit ,že tvoje slova,
mi už žádnou útěchu nepřinesou...

Bylo ti přeci 16 let,
proč to život dopustil,
že jsi vydechl naposled,
a navždy jsi mě opustil...

Už je pozdě abych litovala,
tys věřil v pravdu já v nás,
nikdy ti neřeknu,že jsem tě milovala
a naši lásku pohřbí čas...
Autor Lukika, 23.01.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí