Třpytikvítka štěstí

Třpytikvítka štěstí

Anotace: pro.. :) ... a neřeknu a nepovím, stejně to už ví úsvit

Milostná
dívko s květinkou
pozhášíme tmu ve dvou?
Budeme se volně sobě dávat

Zaslíbeni sluneční
dotknou úsvit v poznání
v nekonečnost aby se nebála

Lehké krůčky taneční
rozkřídlí cit vlnění
až tam kde fontána něhy spává

Těšena
Tvou krajinou
unáší nás dálavou
pro nebe z hvězd spojíme se v zář

*

Ach nebe.. ty oči Tvé
oceány upřímné
jas
motýlí mě ač odolávám..

A hvězdičky jdou slzičkou
třpytikvítky na líčko
že pro vesmír štěstí je láska usměvavá
Autor J's .., 20.01.2011
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiparo, Agniezka, Tanzania, Niky88, Sladkalu, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třpytikvítka jen září...a to je skvoSTné

21.01.2011 12:27:00 | Tanzania

Tohle je nádhera ! Něha, něha a neskutečnost výběru slovíček, co se prostě hodí...ST

21.01.2011 01:55:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí