Pro nás...

Pro nás...

Anotace: ...

Pro nás denně slunce hřeje
a bude až do skonání světa.
Jen a jen pro nás.

Pro nás měsíc v noci svítí
a cestu tmou ukazuje.
Jen a jen pro nás.

Pro nás kvete všechno kvítí
a tak překrásně voní.
Jen a jen pro nás.

Pro nás padá žluté listí
a mozaiku barev tvoří.
Jen a jen pro nás.

Pro nás se duha nebem vine
a srdce naše spojí.
Jen a jen pro nás.

Pro nás zvonky lásky znějí
a budeš-li chtít nepřestanou.
Jen a jen pro nás.

Pro nás píšu tyto řádky
a chceš-li napíšu i víc.
Pro mne a pro Tebe...
Autor Modrý Adept, 17.11.2004
Přečteno 1276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí