Když

Když

Anotace: ...

Za ruku mě chytni
jen když to myslíš vážně

Odveď mě tam a naslibuj
noci plné vášně

Nech mě spát blízko Tebe
a vždycky při mně stůj

Až se rozhodnu vzít kramle
....ničeho nelituj......




Pak sbal všechnu tu zlobu
a na dveře dej zámek

Napiš mi dopis o touze
a já Ti vrátím dárek


volnost nekonečných dálek.....
Autor Kett, 20.01.2011
Přečteno 452x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, sobý hnusec, Amable seňor Marek, váhy, Petbab, Jiparo, nejsembásník, Niky88, kroužek, ni.va, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí