Ulož se k spánku ...

Ulož se k spánku ...

Anotace: ... * ...

Z tvých paží stoupá něžná sladkost
balzám, který mě unáší na samou hranu spánku
pod stinným loubím z vinné révy a květin.

Každé další slábnoucí nadechnutí je prodchnuto láskou
protože vzduch mi skýtá prosté štěstí, že jsem v tvé přítomnosti
že se k tobě mohu přitulit.

Bůh spánku hraje nám na rákosovou píšťalu
i harfu, píseň o staletém košatém stromu
lákajícím do svého stínu mladou krásnou dívku.

„Pojď a ulož se k spánku pod listy medovými
pojď, ulož se k spánku…
ach, já nepovím, co uvidím, ne nepovím
co pod tvým šatem z vánku uvidím.“
Autor WhiteSkull, 20.01.2011
Přečteno 560x
Tipy 54
Poslední tipující: Žqáry, kouzelníček, Danger, jedam, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Judita, cevert, James Libustka, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svádivá se zabaleným dárkem...jen rozbalit :-)

15.02.2011 22:03:00 | Danger

ulož se k spánku
do zahrad kvetoucích
pod stromy, které ohrání Tvé snění
a přijď si pro hádanku
v labyrint, kde se hledá smích
a kde se v milování i sen hmotně mění...

opět nádherná!!

22.01.2011 18:06:00 | šuměnka

..:-)..inspirativní Chardonnay..

21.01.2011 19:30:00 | isisleo

krásné ST:))

21.01.2011 14:08:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí